Schrijf een nieuwe vermelding voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Uw e-mailadres Wil niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen redden we het ip adres 3.230.142.168.
Het kan zijn dat de vermelding alleen zichtbaar zal worden in het gastenboek nadat we beoordeeld het.
We behouden ons het recht om te bewerken, te verwijderen, of stoffen die niet te publiceren.
5 berichten.
ADAM heeft geschreven op maart 17, 2016
Ik heb een STUV kachel en ik gebruik Equibuches, zonder meer een genoegen, ik maak dan ook graag publiciteit voor U, en vooral het is goed voor het milieu. Vriendelijke klantenservice trouwens.
Severine Espace Perso heeft geschreven op maart 17, 2016
Een hele winter lang hebben wij publiciteit voor U gemaakt, steeds wanneer we bezoek kregen!Allen waren in de wolken over het concept, ik vermoed dat U voor de winterperiode 2016 heel wat nieuwe klanten over de vloer gaat krijgen. Wijzelf verwarmen ons sinds november met Equibuches en wij belonen U graag met een smiley !
Zyerveld M heeft geschreven op maart 17, 2016
Ik heb noch de ruimte noch zin om een houtvoorraad van 3 jaar te stockeren, ook heb ik geen zin om zelf dit hout in blokken te kappen...Dus kocht ik Equibûches, gewoonweg subliem... Nogmaals bedankt om mij op het salon van de Energie dit product voor te stellen.
Blanche de la Digue heeft geschreven op maart 17, 2016
Goeie middag, wij zijn reeds gedurende twee winterperiodes gebruikers van Equibuches. Wij vinden het makkelijk in gebruik en vooral wat een aangename warmte!!!. Bovendien blijft onze haard nu permanent in gebruik!! s Morgens hoeven we enkel de koude as te verwijderen en hop het vuur gaat weer aan. Nogmaals bedankt voor dit product, tot binnenkort!
Kris M. heeft geschreven op februari 3, 2016
Een zeer goed product en een goede service! Zeer aan te bevelen.